Jojos Beauty Clinic

Kropsbehandling

Vores kropsbehandlinger er designet til at give dig den ultimative afslapning og fornyelse. Vi tilbyder en række behandlinger, fra eksfolierende body scrubs til fugtgivende body wraps, der genopliver og forynger din hud. Disse behandlinger fjerner døde hudceller, forbedrer blodcirkulationen og efterlader din hud blød, glat og strålende. Vores dygtige terapeuter sikrer, at du får en personlig og luksuriøs oplevelse.

Rygbehandling med mesoterapi:
Mesoterapi til ryggen bekæmper effektivt acne og ujævnheder. Behandlingen bruger mikronåle til at indføre nærende serummer, der fremmer hudens heling og forbedrer teksturen. Få en renere, glattere og mere strålende ryg med vores mesoterapibehandling.

Rygbehandling dybderens:
Oplev en dybderensende rygbehandling, der fjerner urenheder og døde hudceller. Denne intensive rensning reducerer acne og tilstopninger, mens den fornyer hudens udseende. Din ryg vil føles frisk, ren og revitaliseret efter blot én session.
3 NEMME STEPS

Hvordan fungerer det?

1
Konsultation & planlægning
vaccination
2
Udførelse af behandling
tester
3
Efterbehandling & opfølgning

Ofte stillede spørgsmål

Det er vigtigt for os, at vores kunder er velinformeret om vores behandlinger og indhold. Her kan du få et uddybende svar på behandlingerne.
Hvor ofte bør jeg få en kropsbehandling?
Det anbefales at få en kropsbehandling hver 4-6 uge for at opretholde hudens sundhed.
Kan jeg få en kropsbehandling, hvis jeg har følsom hud?
Ja, vi tilpasser behandlingen til din hudtype, inklusive følsom hud.
Hvad er fordelene ved en kropsbehandling?
Kropsbehandlinger eksfolierer, fugter og forbedrer hudens tekstur og tone, samt fremmer afslapning.