Jojos Beauty Clinic

OVERSIGT OVER BEHANDLINGER

Jojos Beauty Clinic er en skønhedsklinik i hjertet af Sydhavn. Vi tilbyder et utal af eksklusive behandlinger indenfor ansigt, tandblegning, hår- og tattoo fjernelse og meget mere. Din beauty clinic – hvor din tilfredshed og resultat er vores succes.

Ofte stillede spørgsmål

Det er vigtigt for os, at vores kunder er velinformeret om vores behandlinger og indhold. Her kan du få et uddybende svar på behandlingerne.
Hvad er Microneedling?
Hvad kan microneeling behandling hjælpe dig med?
Aqua boost (Til tør hud). En behandling som giver sublim fugt til dit ansigt, genskaber vitaliteten og herved genvinder gløden.

Acne free (Til aktiv acne, bumser og hudirritation). Denne behandling er til dig der ønsker en effektiv afrensning i dybden.

Anti aging (Til rynker) En behandling som effektivt opstrammer huden, mimere rynker på en naturlig måde og du opbevare din naturlige ansigtsmimik.

Bye-Bye pigmentation (Til pigment fejl). Denne behandling arbejder mod pigmentiner, som kommer fra solforbrænding, gravidlitet, mørke rander og hyperpigmentation.

Renew my skin anbefales til at formindske ar, rynker, linier, urenhed, åbne pore, genopfriskning af hud i ansigtet. Mesoterapi mod mørke rander og linier

Fresh-up til øjnene: Denne behandling anbefales til mørke rander, opstramnimg under øjenene samt på øjenlåg. Mesoterapi mod hårtab

Rescue my hair loss: Den behandling udføres til kunder, som lider af hårtab og ønsker at forstærke og genopbygge hårsækken. Vi benytter en serum, som indholder en række vigtige og vækstfremmende vitaminer, aminosyrer, mineraler, der alle hjælper med at forstærke hårfollikler, reducere hårtab og håret styrkes indefra.
Hvad er Body Sculpture?
Har du et ønske om at få løftede og faste baller eller en tonet og markeret mave?
Så er en Body Sculpture behandling noget for dig. Kroppen bliver mere tonet, repereres og musklerne styrkes.
Behandlingen er ikke en decideret slankebehandling – selv om der forbrændes fedt.
Behandlingen toner kroppen og bygger muskelmasse ved hjælp af en high teknologisk maskine som består af nogle meget store håndtag/applikatorer, der sender energi og impulser således din krop ‘træner’. Håndtagene er så store, at en eller to dækker hele maven eller dækker en på hver balle, så man kan få en Butt Lift (Balleløft/BBL).
Behandlingen kan også anvendes på arme, lår, og taljen.
Hvad er Keratosis Pilaris behandling?
KP behandling (Keratosis Pilaris behandling) Keratosis pilaris er et knoppet udslæt på overarme, evt. også på hofter, lår og ansigt. Knopperne sidder ved hårsækkene.
Vi er den eneste klink i hele Danmark som tilbyder Keratosis pilaris behandling.
Keratosis pilaris er en knoppede udslæt på ansigtet, armene, ballerne, benene og hofterne. Keratosis pilaris er en tilstand i huden forårsaget af ekstrem keratin dannelse. Keratin tilstopper dine hårsække og de ses som røde knopper på huden, og når de har været der i nogle år bliver de mørkere.